Ha elégedett vendégeket szeretne, ne a jéggépen spóroljon! (x)
Ha elégedett vendégeket szeretne, ne a jéggépen spóroljon! (x)

www.gastrobolt.hu

2022. 03. 21.
A jéggép manapság elengedhetetlen a különböző vendéglátó egységeknél, főként éttermek, kávézók, bárok esetén, hiszen a megfelelő italokhoz tökéletes mennyiségű és minőségű jégre is szükség van, ennek előállításának pedig feltételei is vannak.

Ez egy PR cikk

Jéggép mellett gyorsabb a kiszolgálás

Éttermekben, kávézókban, bárokban, de nyáron szinte minden vendéglátóhelyen nélkülözhetetlen egy jéggép a frissítő, hűs italok gyors kiszolgálásához. Egy-egy forró napon megnövekszik a vendégforgalom, természetesen hideg italokra vágyik mindenki, így a jéggép mellett elégedettebb is a vendég, mintha manuálisan oldaná meg a személyzet a jégkocka készítését.

A jéggépek kínálatában mindenki az igényeknek, a várható vendégek számának megfelelően választhatja ki a megfelelő kapacitású berendezést. Garantált, hogy használatával zökkenőmentessé válik a jeges italok elkészítése, hiszen a gépek könnyen, egyszerűen és praktikusan működtethetőek.

Hogy ne maradj soha jég nélkül!

A jéggépek közül az egyik legnépszerűbb az Icematic a halk üzemmódjának, könnyű kezelhetőségének, félautomata tisztító és fertőtlenítő rendszerének, valamint azonos márkájú tárolókkal, hűtőkkel és kocsikkal kiegészíthető mivoltának köszönhetően, érdemes alaposan tájékozódni.

A vendéglátásban nélkülözhetetlen ez az ipari berendezés, amelynek rendszeres karbantartásához és szervizeléséhez a Gastro Bolt jéggép kínálata remek segítséget nyújt. Az Icematic jéggép alkatrészei között gyakorlatilag minden tartozék megtalálható, ami csak kellhet.

A különböző előállítási technológiáknak köszönhetően a jég nagysága, formája és kialakítása igen változatos. Figyelni kell a készülékek mindegyikénél azonban a felhasznált víz keménységére, hogy szükséges-e hozzá vízlágyító használata, hogy a vendég az italához a lehető legjobb minőségű jeget is kapja. A jéggép alkatrészek cseréjét pedig haladéktalanul el kell végezni!

Milyen jég kerülhet az italba?

A hűsítő italokhoz számtalanféle jég készülhet, fajtájára vendégként többnyire fel sem figyel az ember.

A legismertebb, legelterjedtebb talán a henger alakú, belül üreges jég, amely a kiszolgáló pult alá is könnyen elhelyezhető jéggéppel készül. Ez tökéletes választás éttermeknek, büféknek.

Sok helyütt találkozhatunk a jégkásával, amely tulajdonképpen egy magas víztartalmú jégdara. Leginkább a gyors olvadása miatt édesebb koktélokhoz használják csakúgy, mint a jég nuggetet. Utóbbi a jégkása egy speciális változata, csak a nedvességtartalma alacsonyabb, ezért lassabban olvad.

Végül pedig essen szó az igazi jégkockáról, amelynek tényleg kocka alakja van, és rendkívül lassan olvad. Hazai éttermekben sajnos kevés helyen találkozhatunk vele, ugyanis ez a jéggép nagyobb helyet foglal, és drágább árkategóriába is tartozik, mindazonáltal a jég igen látványos egy italban.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!