A kizárólag négylábúaknak szóló ajánlatok között szerepel a húslevesből készített husky-fagylalt, amely forró nyári napokon kiválóan hűsíti a nyelvét lógató ebeket. A tejszínhabot ezúttal megspórolhatjuk a gazdi málnafagyijára. Szerepelnek igazi különlegességek is a könyvben, mint például a távol-keleti konyha finomságai, vagy a féregűző zellerleves szegfűszeggel, amely egy időre kedvencünket is meszszire űzheti, ha kényes kutyabendője nem veszi be a jó falatokat.
A recepteknek természetesen először a gazdikra kell jó hatást tenni, hiszen a szerző is a piacról él. Ezért aztán számos hangzatos ételnév szerepel a könyvben, jótanácsok kíséretében, melyek felvilágosítják a lelkes ebtartót, mit nem ajánlott megosztani étkeinkből a kutyánkkal (az meg csak ízlés kérdése, melyik kutyaeledelt ne kóstolja meg a gazdi). Két főzés közötti szórakozásul pedig anekdoták sokasága szolgál időtöltésül mindazoknak, akiknek a kutyaparfümök és ékköves nyakörvek világában már csak e könyv hiányzott a teljes élethez. A piaci hiányt betöltő kiadványról a négylábúak egyelőre nem nyilatkoztak. (MTI)
Egy századot látott megtörténni
Beszélgetés a 100 éves Bakó Ferenccel »
Ősi ünnep új ruhában: a Valentin-nap másfél évezredes története
A népszerű ünnep a pogány Római Birodalom Lupercaliájára vezethető vissza »
Magyar hősök, zsidó túlélők: drámai holokauszt-történetek
Akik elmondják az elmondhatatlant »