És mindjárt duplán nyerünk, ha a tejtermékek közül a joghurtot választjuk: akár desszertnek az édes, cukros, gyümölcsös változatokat, de dönthetünk az egészséges verziók mellett is – biojoghurt, probiotikus vagy diétás változat bőségesen megtalálható a boltok polcain.
A joghurt egyre inkább az egészséges életmód részévé válik. Az Európa egyes részein, valamint a Közel-Keleten és Indiában készülő egyszerű, sűrű, krémes, natúr változatok népszerűsége folyamatosan növekszik. Különösen, mióta egyes táplálkozási szakértők azt hangoztatják, hogy nem is a magas zsírbevitel, hanem inkább a túlzott szénhidrátfogyasztás a felelős több krónikus egészségügyi problémáért és az elhízásért.
Magyar hősök, zsidó túlélők: drámai holokauszt-történetek
Akik elmondják az elmondhatatlant »
„Keveset enni, sokat mozogni, nem nézni tükörbe” – beszélgetés a ma százkét éves Keleti Ágnes olimpikonnal
Az ötszörös olimpiai bajnok elképesztő életútja »
Járt-e Jézus Indiában?
Hamis evangélium a Názáreti gyermekkoráról »