Mi volt előbb: a pizza vagy a vállalkozás gondolata?
Tinédzserkorom óta vállalkozó szerettem volna lenni. A fő inspiráló erő a vállalkozásban rejlő szabadság és a függetlenség volt, amit a szüleim révén ismerhettem meg, akik szintén vállalkozók voltak. Szabadságot ad, hogy magam oszthatom be az időmet – nyilván okosan kell csinálni, mert az előnyök mellett hátulütője is lehet. Az pedig, hogy a bolt végül pizza lett, másodlagos dolog. Korábban nem is foglalkoztam egyáltalán pizzával, annyi kötődésem van a gasztronómiához, hogy vendéglátós szakközépiskolát végeztem.
A szüleimtől kaptunk (a testvérem és én is) egy-egy millió forintot, de akkor még nem tudtam, hogy mit kezdjek ezzel az összeggel. Semmi ötletem nem volt, nagyjából fél évig gondolkoztam azon, hogy mibe fektessem, mi lenne a legjobb. Csak annyit tudtam, hogy vendéglátásban érdemes gondolkoznom.
„Keveset enni, sokat mozogni, nem nézni tükörbe” – beszélgetés a ma százkét éves Keleti Ágnes olimpikonnal
Az ötszörös olimpiai bajnok elképesztő életútja »
Tényleg egy tengerparti városban lakott Jézus?
Grüll Tibor írása »
A felavatás ünnepe: Öt testvér, akik hittek Izrael jövőjében
Hack Márta írása »